SEO uitbesteden

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met een effectieve SEO-strategie, kun je een constante stroom van nieuwe klanten en leads naar jouw onderneming trekken. Je krijgt direct rendement op de investering in jouw website.

GRATIS SEO advies over jouw website

Wil je weten hoe je ervoor staat? Ik scan jouw website GRATIS en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tijdelijk 20% korting op je eerste maand.

Verbeter je zoekmachine optimalisatie

Zichtbaarder worden in zoekresultaten hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt het snel doen door gebruik te maken van basis SEO. Je concurrentie doet echter ook hetzelfde, dus je zal je moeten onderscheiden van die duizenden andere websites die ook voor dezelfde plek proberen te gaan!

Om ervoor te zorgen dat jouw website op de eerste pagina van Google verschijnt, heb je een winnende strategie nodig. Ik laat je zien hoe je meer klanten kunt krijgen en jouw concurrentie kunt overtreffen met een doelgerichte SEO campagne die aan alle behoeften voldoet!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is tegenwoordig de manier om te gaan. Bijna iedereen gebruikt Google, een zoekmachine die relevante resultaten geeft op basis van jouw zoekopdracht. Door te kiezen voor het uitbesteden van SEO aan een online marketing specialist zorg je niet alleen voor jezelf, maar verzeker jij jezelf ook van een constante stroom van verkeer voor vele jaren in de toekomst! Ben jij geïnteresseerd in een gesprek met over jouw SEO kansen? Neem dan vandaag nog contact op!

Bewezen SEO resultaten

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is mijn specialiteit. Ik garandeer dan ook het volgende:

 • On-page SEO optimalisatie
 • Technische SEO optimalisatie
 • Autoriteit optimalisatie (linkbuilding)

Waarom is SEO belangrijk?

Door je SEO goed op orde te hebben zorg je ervoor dat je op de lange termijn je doelgroep organisch naar je website haalt. Alle pagina’s op je website zijn technisch in orde en je maakt gebruik van de juiste zoekwoorden om je concurrentie voor te blijven. Doordat jouw website binnen 2 seconden wordt geladen, de pagina’s intern goed aan elkaar gelinkt zijn en je regelmatig content toevoegt aan je website, bijvoorbeeld in de vorm van blogs kun jij alleen nog maar stijgen in de zoekresultaten. Zonder advertentiekosten.

Analyticslichter

Zoekmachine optimalisatie met een ervaren specialist

Al meer dan 5 jaar help ik zowel grote als kleine bedrijven, van kapsalons tot juwelierszaken met online marketing campagnes.

Onze samenwerking

Mijn missie is om het maximale rendement uit elke SEO campagne te halen. Stap voor stap werken we samen naar de top van Google.
Bekijk mijn aanpak
 1. Kennismaking
 2. Strategieplan op maat
 3. Monitoren en optimalisatie
 4. Statistieken en rapportages

Deze klanten gingen je voor

Taniel skincare
Homemeubels logo
Alleswater logo
Dekbedenzo logo
123ledstrips logo
Vitaminentotaal logo

Meet jouw SEO score

Neem contact op en ontdek waar jouw verbeterpunten liggen. Ik analyseer jouw website op:

 • Content
 • Autoriteit
 • Techniek
 • Conversie

Hiermee hebben we direct een voorsprong op de concurrentie wanneer we aan de slag gaan met SEO, omdat we weten welk onderdeel van jouw website het meeste aandacht nodig heeft om hoog in Google te kunnen scoren.

Ik kan niet wachten om de handen ineen te slaan met jou. Jij ook?

GRATIS SEO advies over jouw website

Wil je weten hoe je ervoor staat?
Ik scan jouw website GRATIS en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie werkt door het structureel optimaliseren van jouw website. Het richt zich op content, techniek en linkbuilding om de posities van relevante zoekwoorden in zoekmachines te verbeteren. Na verloop van tijd zorgt dit voor meer verkeer van relevante bezoekers.

Waarom is SEO belangrijk?

Jouw klant gaat zeer waarschijnlijk eerst naar Google als ze iets zoeken. Dit is waarom een goede positie in deze zoekmachine voordelig kan zijn. Ruim 95% van de “zoekers” kijkt alleen op de eerste pagina en zal zelden doorklikken naar de tweede pagina – het krijgen van een hogere ranking op Google kan jouw online vindbaarheid aanzienlijk verhogen!

Kan jij ons op #1 krijgen in Google?

Hoewel ik altijd mijn best doe om elk bedrijf goed te laten ranken, kan niemand garanderen dat ze positie #1 in Google zullen bereiken. Door het sterk ontwikkelde algoritme van Google kan niemand dit garanderen. Als iemand dit wel garandeert dan moet je je sterk afvragen of hun claims legitiem zijn.

Waarom schommelen mijn rankings?

Zoekmachines veranderen voortdurend de manier waarop ze rankings berekenen. Dit betekent dat er na verloop van tijd veranderingen in de ranking zullen optreden voor verschillende websites. Rankings stijgen en dalen voortdurend als gevolg van concurrentie van andere bedrijven of als gevolg van een toename / afname van de concurrentiedruk.

Ik ben gezakt in Google, hoe komt dat?

Helaas komt het ook voor dat mensen wegzakken in Google. Dit kan komen door een Google Update, een Google Penalty of een aanpassing aan jouw website; Het kan ook gebeuren dat bepaalde onderwerpen ineens heel populair worden en er uitgebreid over geschreven wordt op het internet.

Geef jij een SEO garantie?

Helaas zijn lang niet alle variabelen beheersbaar. Hoe actief is de concurrentie? Zijn er technische tekortkomingen aan de website? Welke toekomstige Google updates liggen in het verschiet? De persoonlijke voorkeuren van de klant zelf, … Het is dus niet mogelijk om een harde garantie te geven. Het is daarnaast ook belangrijk om op relevant verkeer te focussen, in plaats van enkel een toevloed van mensen op jouw website te ontvangen maar geen actie ondernemen.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO is een zoekmachine optimalisatie proces met als doel om hoog in de organische zoekresultaten te verschijnen. Search Engine Advertising (SEA) is een vorm van adverteren waarbij websites direct bovenaan worden geplaatst tegen betaling. Het is aangetoond dat SEA het zoekverkeer en de conversies verhoogt, maar het kan duur worden wanneer men concurreert met andere adverteerders voor advertentieruimte. Wanneer het budget op is, verdwijnen advertenties uit het zicht en nieuwe nemen anderen hun plaats.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie hangt af van de hoeveelheid en de kwaliteit van het werk dat ik voor jouw onderneming zal uitvoeren. Je kunt ervoor kiezen om alle SEO inspanningen uit te besteden, of enkel om ondersteuning te vragen. Doordat het algoritme voortdurend veranderd kan een exacte prijs voor resultaat nooit gegarandeerd worden. Plan een gratis adviesgesprek in over de kosten.