SEA uitbesteden

Zoekmachine adverteren (SEA)

Jouw website direct bovenaan de zoekresultaten van Google door gebruik van gerichte, betaalde advertenties.

Meer uit je advertenties halen?

Ik onderzoek jouw advertentiekansen GRATIS
en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tijdelijk 20% korting op je eerste maand.

Direct bovenaan met zoekmachine adverteren

Direct bovenaan in Google? Gericht zoeken naar klanten uit jouw doelgroep? Dit is mogelijk met Google Ads. Door verschillende campagnes, advertentiegroepen en advertenties aan te maken met zoekwoorden die overeenkomen met een pagina op jouw website, kun je klanten aantrekken die snel overgaan tot conversie. Google Ads biedt verschillende opties waarmee je meer naamsbekendheid kunt genereren of het bezoek naar jouw website kunt verhogen! Laat mij je helpen met het opzetten van een krachtige advertentiecampagne in Google Ads, zodat we effectief verkeer naar onze webpagina’s kunnen leiden en tegelijkertijd conversies kunnen genereren.

Snel resultaat met Google Ads

Elke klant krijgt een strategie en volledige campagne op maat gemaakt.

 • Direct bovenaan in Google
 • Snel meer relevante bezoekers
 • Meer kans op leads en sales
 • Gericht je doelgroep bereiken
 • Enkel per klik betalen
 • Meetbaar maken van resultaat

Jouw doelgroep optimaal bereiken

Google Ads geven je heel wat opties. Je kunt de advertenties richten op specifieke demografische gegevens, een nauwkeurige regio kiezen om jouw advertenties te laten tonen, en zelfs richten op bepaalde zoekwoorden of combinaties daarvan. Adverteerders hebben ook de mogelijkheid om woorden uit te sluiten die ze niet geassocieerd willen zien met hun advertentiecampagnes! Al deze instellingen zijn volledig aanpasbaar indien nodig.

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke doelstellingen, dus geen enkele Google Ads campagne is hetzelfde. Voor elke aanpak moet een nieuwe strategie worden opgesteld. Laten we kijken wat jouw bedrijf nodig heeft om succesvol te adverteren in Google.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren met een ervaren specialist

Met zoekmachine adverteren (SEA) behaal je meer leads, conversies en omzet. Als SEA specialist help ik jou met het optimaliseren van je advertenties voor maximale impact en resultaat!

 • Direct resultaat
 • Altijd inzicht in resultaten
 • Uitgebreide targeting mogelijkheden
 • Bovenaan de zoekresultaten
 • Doelgericht bereik vergroten
 • Volledige controle over het budget

Google Ads

Google Ads is een krachtig hulpmiddel waarmee je direct kunt adverteren in de zoekresultaten van Google. Het is relatief eenvoudig: zoekwoorden bepalen, budgetlimieten instellen, een advertentie maken en vervolgens je vooruitgang bijhouden. De kosten per klik worden bepaald door een soort veiling om jouw bedrijf te promoten!

Google Shopping

Google Shopping maakt het gemakkelijk om je doelgroep te bereiken door jouw producten bovenaan de zoekresultaten te promoten. Google Shopping doorzoekt verschillende online winkels en vergelijkt hun prijzen, zodat ze concurrerend zijn voor dit type product. De producten worden prominent getoond met afbeelding en verzendkosten.

Remarketing

Remarketing is een krachtige manier om opnieuw in contact te komen met bezoekers die jouw website hebben verlaten zonder te converteren in klanten. Remarketing advertenties worden over het hele web getoond op basis van bepaalde criteria, waardoor de kans toeneemt dat deze potentiële klanten terugkomen en opnieuw bij jou kopen!

Display Advertising

Er zijn vele manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf, product of dienst. Met display advertising krijgt jouw bedrijf veel aandacht door aantrekkelijke banneradvertenties die in het oog springen en onthouden worden door potentiële klanten. Dit is geen zoekmachine adverteren maar kan een geweldige aanvulling zijn op jouw online advertenties.

Klaar voor betaald verkeer?

Wil je meer bekendheid genereren? Dan ga ik graag met je om de tafel. Laten we alle opties voor jouw bedrijf doornemen en praten over de mogelijkheden. Aarzel niet om contact op te nemen!

Bekijk mijn aanpak
 1. Strategie
 2. Implementatie
 3. Optimalisatie
 4. Rapportage

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren kent verschillende factoren. Elke campagne is echter gebaseerd op een advertentiebudget dat je opzij zet en zo strategisch mogelijk inzet over een bepaalde periode. Op deze manier verschijnen jouw pagina’s alleen in de zoekresultaten wanneer ze echt relevant zijn voor jouw bedrijf.

Om gevonden te worden op Google, moet men eerst bepalen met welke zoektermen ze geassocieerd willen worden. Wanneer iemand deze zoekwoorden in Google gebruikt, zal een advertentie verschijnen in de resultaten voor deze zoekopdracht. Het uiterlijk van de advertentie is afhankelijk van het type campagne en hoeveel uitgegeven wordt per klik (CPC). Wanneer iemand op de advertentie klikt, brengt Google de eigenaar ervan kosten in rekening. Deze vorm van zoekmachine adverteren staat bekend als pay-per-click (PPC) advertising, omdat je alleen betaalt wanneer iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt en mogelijk een nieuwe klantwordt! Dit betekent dat je niets betaalt wanneer jouw advertentie enkel wordt getoond zonder interactie.

Google gebruikt een algoritme dat rekening houdt met de relevantie van betaalde advertenties met zoektermen, kwaliteitsscores voor elke advertentie (die is gebaseerd op hoe relevant het overeenkomt met een onderwerp); CPC en CTR worden overwogen bij de beoordeling van advertentieposities.

Tdim - internet marketing enschede

Wat kun je van mij verwachten?

Een Google Ads campagne wordt opgezet om jouw product of dienst effectief te promoten. De advertentiegroepen en zoektermen worden toegevoegd, evenals extensies zoals een telefoonnummer, contactgegevens en sitelinks die zullen verschijnen bij elke advertentie. De advertenties worden conversiegericht geschreven in verschillende varianten, en het dagbudget wordt ingesteld op basis van je behoeften. Als het eenmaal loopt, houd ik alle vorderingen in de gaten om een maandelijks een gedetailleerd rapport te kunnen leveren over de voortgang van de campagne.

Bij het opzetten van een SEA campagne, zijn er verschillende vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld, op welke zoektermen wil je adverteren? Welke kanalen zullen het meest effectief zijn voor jouw bedrijf? Hoeveel is realistisch met betrekking tot budgettering en ROI (return on investment)? Ik ben een expert in Search Engine Advertising campagnes en help jou graag bij het opzetten van een passende en effectieve campagne. Ik werk volgens een duidelijk stappenplan dat ik hieronder zal toelichten.

Strategie

De strategie wordt bepaald door middel van de wensen, doelstellingen en het beschikbare budget. Wil je meer naamsbekendheid of zijn er bepaalde omzetdoelstellingen? Wat zijn de huidige omzetcijfers? Is er een toekomstvisie? Deze vragen leiden uiteindelijk tot een gedegen plan waarmee een hoog rendement op de investering (ROI) kan worden behaald.

Implementatie

Op basis van het onderzoek naar de moglijkheden om te adverteren tegen een zo gunstig mogelijke ROI, wordt een strategie geformuleerd en besproken. Ik begin vervolgens met het ontwikkelen van conversiegerichte advertenties om ervoor te zorgen dat de campagne succesvol wordt. Mijn ervaring stelt ons in staat om op korte termijn verschillende kanalen in te richten en te beheren.

Optimalisatie

Wanneer de advertenties lopen en er data is verzameld, is het tijd om te optimaliseren. Ads-campagnes vergen veel onderhoud. Biedingen, resultaten en behoeften zijn factoren die voortdurend veranderen. Ik zoek voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om de prestaties te maximaliseren en de advertenties zo effectief mogelijk te houden.

Rapportage

Naast de dashboards en actielijsten ontvang je ook een maandelijks overzicht van de voortgang. De resultaten bespreken we maandelijks en we kijken vooruit hoe we ervoor kunnen zorgen dat we op koers blijven om de doelstellingen te behalen. De statistieken zijn te allen tijde beschikbaar om de resultaten te monitoren.

Beginnen met adverteren?

Interesse om snel resultaat te boeken en bovenaan in Google te staan? Maak gebruik van mijn gratis adviesgesprek om de mogelijkheden rondom zoekmachine adverteren te bespreken!

Tijdens een gratis adviesgesprek bekijken we hoe we jouw website of webshop het beste kunnen promoten met advertenties.

 • Snel online
 • Duidelijke focus
 • Direct resultaat
 • Betaal per klik
 • Budgetcontrole

Welke diensten of producten wil je aanbieden? Welke zoektermen zijn relevant en wat zijn de kosten per klik? Deze vragen kunnen zowel telefonisch als op locatie beantwoord worden.

Meer uit je advertenties halen?

Ik onderzoek jouw advertentiekansen GRATIS
en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is tegen betaling advertenties laten weergeven in zoekmachines zoals Google. De mogelijkheden met SEA omvatten tekstadvertenties, videoadvertenties, shoppingresultaten en meer! Neem vandaag nog contact op voor advies over hoe SEA kan helpen om succes te behalen binnen jouw branche.

Wat is het voordeel van SEA?

SEA heeft één groot voordeel ten opzichte van SEO: je kunt het veel meer controleren. Je weet welke trefwoorden mensen naar je advertentie brengen omdat je ze zelf hebt gekozen, en ook hoeveel mensen elke advertentie zien met de bijbehorende CTR per trefwoord.

Waarom zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) maakt het mogelijk om jouw website bovenaan in Google en andere zoekmachines te laten vinden voor belangrijke zoekwoorden. Dit vergroot jouw bereik, relevantie, vindbaarheid en je hebt controle over hoeveel er wordt uitgegeven.

Is zoekmachine adverteren noodzakelijk?

Zoekmachine adverteren is niet noodzakelijk, maar het versterkt wel jouw SEO inspanningen. Het zorgt voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid bij jouw doelgroep en brengt klanten binnen zonder enige voorafgaande marketing via zoekmachine optimalisatie (SEO).

Wat is het doel van zoekmachine adverteren?

Adverteren in zoekmachines is de snelste en gemakkelijkste manier om meer bezoekers te krijgen en meer omzet te genereren. Met deze optie kun je bovenaan de zoekresultaten verschijnen wanneer mensen online naar jouw diensten of producten zoeken.

Kun jij positie #1 in Google garanderen?

SEA campagnes zijn de beste manier om binnen een korte tijd een hoge zoekmachine ranking te bereiken. Dit kan veel sneller worden bereikt dan met een SEO campagne. De plaatsing hangt echter van veel factoren af, met name de concurrentie.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het grote verschil met SEA (search engine advertising) is dat je bij SEO een goede positie in de zoekresultaten kan verdienen door hard te werken met best practices. SEA vereist minder werk, omdat men zijn weg kan kopen naar betere resultaten. Zoekmachine optimalisatie (SEO) kost tijd, maar dankzij jaren ervaring en de juiste tools kan ik je helpen hoger te scoren met behulp van effectieve strategieën. Ik help je graag om hoger te ranken in Google!

Wat kost zoekmachine adverteren?

Google zoekmachine adverteren is een kosten-effectieve manier om jouw bedrijf te promoten. Je betaalt alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt, en je kiest alleen woorden die relevant zijn.

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine adverteren is afhankelijk van de activiteiten die ik zal uitvoeren, zoals ondersteunend werk en een online strategie. Dit proces heeft maandelijkse taken die moeten worden voltooid, zodat je maximale ROI ontvangt van mijn diensten. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in over de kosten.

Deze klanten gingen je voor

Taniel skincare
Homemeubels logo
Alleswater logo
Dekbedenzo logo
123ledstrips logo
Vitaminentotaal logo