Mijn online marketing verhaal

Over mij

Mijn naam is Timon; een online marketing specialist die zich inzet om bedrijven te helpen meer omzet te genereren via hun websites.

Adviesgesprek aanvragen Mijn aanpak

Vanaf 2017 houd ik mij fulltime bezig met online marketing en ecommerce. Ik heb verschillende rollen vervuld met betrekking tot SEO en SEA. Ik ben begonnen als online marketeer en technisch Web Developer bij één van de snelstgroeiende marketingbureaus van Nederland (FD Gazellen Award). In de afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers gesproken en geholpen met online marketing campagnes en technische optimalisaties. Inmiddels beheer ik diverse volledig geautomatiseerde affiliate webshops, welke van nul tot winstgevend opgezet zijn en ben ik sinds 2021 ook actief als online marketing specialist .

Als online marketing specialist geeft het mij een goed gevoel als ik mee kan werken aan de succesverhalen van ondernemers. Zowel grote bedrijven als MKB’ers en ZZP’ers hebben mede dankzij mijn kennis hun weg omhoog weten te klimmen in de rankings van Google. 

Tdim - internet marketing enschede

Door samen te werken met talloze bedrijven in alle soorten en maten, heb ik voor elke onderneming een juiste aanpak ontwikkeld. Van starters die een goed idee hebben maar niet weten hoe ze het moeten uitvoeren, tot gevestigde familiebedrijven met verouderde systemen die een update nodig hebben. Maak gebruik van mijn kennis om jouw onderneming naar een nieuw niveau te tillen.

Online marketing hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Er is een effectieve marketingformule die werkt voor elke website, en ook jou zal helpen resultaten te boeken.

Mijn missie is om de online zichtbaarheid van jouw onderneming te verbeteren!

Een vrijblijvende kennismaking

Ontdek waar jouw online kansen liggen

Ben je benieuwd waar jouw kansen liggen op het gebied van online marketing? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Ik kom graag bij je langs of plan een telefoongesprek in om te kijken hoe ik jouw online wensen kan vervullen!

Gratis adviesgesprek aanvragen