Klaar voor online groei?

Online marketing in Oldenzaal

Ik werk graag samen met ondernemers aan de online vindbaarheid van hun bedrijf in Oldenzaal, maar ook in andere delen van ons mooie land. Ik kom oorspronkelijk uit Hengelo en heb hier het grootste deel van mijn leven gewoond; Twente is thuis voor mij! 

Vindbaar worden in Oldenzaal?

Wil je weten hoe je ervoor staat? Ik scan jouw website GRATIS en laat je weten waar kansen liggen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tijdelijk 20% korting op je eerste maand.

Online marketing specialist in Oldenzaal

Geen online marketingcampagne is hetzelfde. Mijn doel als jouw online marketing specialist is om uit te zoeken wat het beste voor jouw onderneming zal werken. Mijn online marketing campagnes zijn altijd op maat gemaakt. Met een diepe duik in de markt en de concurrentie bekijken we hoe we onze tijd en middelen het beste kunnen inzetten voor een maximale impact.

Jouw bedrijf verdient het om gevonden te worden! Laat me een campagne opzetten die specifiek op jou is afgestemd. Dit betekent dat we doelen en een online marketing strategie kunnen opstellen die gebaseerd zijn op wat het beste werkt voor Oldenzaal of Nederland als geheel.

Regionale vindbaarheid

Ik bied mijn expertise ook aan bedrijven uit:

Online zichtbaarheid in Oldenzaal

Online marketing is belangrijk deze dagen, en als je gevonden wilt worden in Google moet er zoekmachine optimalisatie gedaan worden. Daar kan ik bij helpen! Misschien ben je op mijn pagina terechtgekomen dankzij de zoekresultaten onder “Oldenzaal Online Marketing” – laat me weten welke diensten het beste bij jouw wensen passen door vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.

Heb je moeite om online gevonden te worden? Of het nu gaat om een nieuw bedrijf, een oud bedrijf dat nog niet zijn volledige potentie bereikt heeft – ik kan helpen. Laat me uitleggen wat mijn online marketing diensten zijn en hoe ze het beste werken voor de vindbaarheid van jouw onderneming in Oldenzaal!

Tdim - internet marketing enschede

Senior SEO specialist

Als expert in internetmarketing heb ik een bewezen staat van dienst. Met mijn uitgebreide ervaring in diverse sectoren voor bedrijven, waaronder restaurants en bouwbedrijven tot e-commerce webshops – laat mij je helpen jouw doelgroep te bereiken!

 • Altijd inzicht in resultaten
 • Lokaal, regionaal of landelijk
 • Transparante werkzaamheden
 • Meer dan 5 jaar ervaring
 • Flexibel abonnement
 • Maandelijkse contactmomenten

Hogere posities in de organische zoekresultaten. Met zoekmachine optimalisatie zal je bedrijf meer klanten kunnen bereiken door ervoor te zorgen dat mensen je ook daadwerkelijk kunnen vinden in zoekmachines zoals Google.

Direct resultaat middels betaalde advertenties. Zoekmachine adverteren in Google is een snelle en gemakkelijke manier om jouw bedrijf direct onder de aandacht van mensen te brengen. Je betaald alleen wanneer een advertentie daadwerkelijk wordt aangeklikt door gebruikers, wat betekent dat je verschillende advertenties kunt uittesten zonder vooraf iets te betalen.

De autoriteitswaarde opbouwen van je website. Een linkverwijzing van een site van hoge kwaliteit is als een extra stimulans voor elke website. Linkbuilding kan jouw online succes maken of breken en zonder kwaliteitslinks zul je lang niet zo goed scoren in de zoekmachineresultaten – één goede backlink kan soms al genoeg zijn!

Zet bezoekers om in betalende klanten. Conversie optimalisatie is een effectieve manier om de verkoop en leads te verhogen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat bezoekers eerder geneigd zijn uw producten of diensten af te nemen, maar het websiteverkeer zal hierdoor ook groeien!

Klaar voor meer verkeer?

Wil je jouw naamsbekendheid in Oldenzaal en omstreken vergroten? Ik kan je helpen! Laten we samen alle mogelijkheden verkennen. Twijfel niet om contact op te nemen als er iets is dat je interesseert of bezighoudt – laat het meteen weten, want dan kunnen we het regelen.

Contact opnemen
 1. Strategie
 2. Implementatie
 3. Optimalisatie
 4. Rapportage

Hoe werkt online marketing in Oldenzaal?

Ik weet zeker dat ik je kan helpen jouw doelgroep in Oldenzaal te bereiken. De tools die het beste werken hangen af van wat je precies wilt voor jouw bedrijf – of het nu meer bezoekers of meer verkoop is. Als we samen de opties doorspreken, is alles mogelijk!

Neem een voorsprong op de concurrentie door een zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist in te huren om je website hoger in Google te laten scoren. Door je website te optimaliseren voor belangrijke zoekwoorden, heb je een betere kans om gevonden te worden wanneer potentiële klanten online zoeken naar jouw producten of diensten.

De sleutel tot online succes voor een bedrijf is gevonden worden. Veel mensen zoeken naar hun favoriete merken of onderwerpen op Google, dus het is belangrijk dat je aanwezig bent in die zoekopdrachten! Een manier waarop dit gedaan kan worden is via zoekmachine adverteren (SEA). Deze dienst bereikt direct het juiste publiek op precies het juiste moment en biedt adverteerders ook posities bovenaan de organische posities.

Ik weet precies wat je nodig hebt om jouw bedrijf en website naar nieuwe hoogten in Google te brengen. Samen zullen we werken aan een sterke basis die resultaten zal leveren voor de komende jaren!

Tdim timon van basten action2

#1 positie in Google

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van het vindbaar maken van je website. Jouw succes hangt er vanaf! Ik kom graag met je in contact over hoe we samen kunnen werken en wat de verbetermogelijkheden zijn.

Het is geen standaard rapport, maar het zit vol met diepgaande analyses van een ervaren online marketing specialist.

 • Handmatige premium analyse
 • Uitgevoerd door een echte specialist
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

Ontdek hoe ik jouw online zichtbaarheid kan verbeteren. Neem contact met mij op via dit formulier om meer te weten te komen over mijn SEO diensten die je hoger in de zoekresultaten zullen brengen.

Online gevonden worden?

Ik onderzoek jouw website GRATIS
en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een proces dat jouw website zichtbaar maakt in de zoekmachines door deze te optimaliseren. Dit zal leiden tot een stijging en toename van organische rankings, wat betekent je meer bezoekers en klanten krijgt. Geïnteresseerd in een gratis SEO consult over jouw website? Neem dan contact met mij op voor meer informatie over hoe ik je kan helpen.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces dat maandelijks moet worden gedaan om jouw website en merknaam hoger in Google te krijgen. De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie hangt af van hoeveel werk ik voor jouw bedrijf moet doen. Het is mogelijk dat je wat hulp en advies wilt, maar het is ook mogelijk om alles aan mij over te laten.

Het is altijd goed om eerst over de kosten te praten voordat je aan een project begint, vind je ook niet? De makkelijkste manier is door een gratis consult zodat we kunnen zien hoe onze ideeën samenkomen.

Deze klanten gingen je voor

Taniel skincare
Homemeubels logo
Alleswater logo
Dekbedenzo logo
123ledstrips logo
Vitaminentotaal logo