Klaar om te groeien?

Online marketing in Hengelo

Voor mij is Hengelo geen onbekend terrein. Ik ben geboren en getogen in Hengelo dus het is voor mij een soort van thuiskomen! Vanuit mijn huidige basis in Enschede werk ik hard aan de online vindbaarheid van mijn klanten in de regio Oost Nederland – maar ook in andere delen van ons mooie land!

Vindbaar worden in Hengelo?

Wil je weten hoe je ervoor staat? Ik scan jouw website GRATIS en laat je weten waar kansen liggen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tijdelijk 20% korting op je eerste maand.

Online marketing specialist in Hengelo

Mijn online marketing campagnes zijn altijd op maat gemaakt. Ik duik in de markt, de concurrentie en de doelgroep van jouw bedrijf door kritische vragen te stellen, zodat we kunnen ontdekken wat het beste voor jou zal werken – en hoe!

We kunnen een campagne opzetten die specifiek op jouw bedrijf is afgestemd. Dit betekent dat ik samen met jou een campagne opzet waarbij het doel is om regionaal gevonden te worden in Hengelo, of juist kiezen voor een nationaal niveau zodat we door heel Nederland gevonden worden!

Regionale vindbaarheid

Ik zet mijn kennis en expertise ook in voor bedrijven in:

Bereik je doelgroep in Hengelo

Het valt niet te ontkennen dat online zichtbaarheid tegenwoordig belangrijk is. Als je gevonden wilt worden in Google, dan moet er SEO gebeuren en daar kan ik bij helpen! Misschien ben je wel op mijn pagina terechtgekomen dankzij de zoekresultaten van Google onder “Online marketing Hengelo” – dus laat me weten welke dienst of product het beste bij jouw behoeften past door een vrijblijvend gratis adviesgesprek aan te vragen.

Je zoekt een manier om online beter gevonden te worden, maar je hebt de tijd of de kennis niet? Ik ben hier om je te helpen! Neem gerust contact met mij op. We kunnen elkaar ontmoeten en bespreken hoe mijn diensten het beste aansluiten met jouw doelstellingen in Hengelo.

Tdim - internet marketing enschede

Ervaren zoekmachine optimalisatie specialist

Online marketing is een kosteneffectieve manier om jouw klanten te bereiken. Ik heb uitgebreide ervaring in e-commerce, evenals concurrerende regionale markten zoals bouwbedrijven en restaurants.

 • Altijd inzicht in resultaten
 • Lokaal, regionaal of landelijk
 • Transparante werkzaamheden
 • Meer dan 5 jaar ervaring
 • Flexibel abonnement
 • Maandelijkse contactmomenten

Hogere posities in de organische zoekresultaten. Zoekmachine optimalisatie is van vitaal belang voor elk bedrijf dat klanten wil bereiken in de regio of nieuwe gebieden. Je website zal gemakkelijker te vinden zijn door potentiële klanten, wat betekent dat er meer van hen komen!

Direct resultaat middels betaalde advertenties. Als je op zoek bent naar een snelle manier om jouw bedrijf onder de aandacht van klanten te brengen, dan is zoekmachine adverteren de perfecte gelegenheid. Met mijn tekstadvertentiecampagne sta je direct bovenaan de zoekresultatenpagina’s van Google. Je betaalt alleen wanneer er daadwerkelijk op een advertentie geklikt wordt.

De autoriteitswaarde opbouwen van je website. Linkbuilding is de sleutel tot succes op Google. Het is cruciaal voor de vindbaarheid en zonder kwalitatieve backlinks zal je minder goed scoren in de zoekmachine resultaten – slechts één of twee goede links kunnen het verschil maken tussen online succes of niet!

Zet bezoekers om in betalende klanten. De meest effectieve manier om de verkoop en leads te verhogen is door conversie optimalisatie. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat bezoekers eerder geneigd zijn jouw producten of diensten te kopen, maar het websiteverkeer zal ook toenemen!

Klaar voor meer verkeer?

Wil je jouw naamsbekendheid in Hengelo en omstreken vergroten? Ik sta elk moment voor je klaar! Laten we alle mogelijkheden voor jouw bedrijf doornemen. Aarzel niet als er iets is dat je interesseert of bezighoudt, neem gerust contact met me op.

Bekijk mijn aanpak
 1. Strategie
 2. Implementatie
 3. Optimalisatie
 4. Rapportage

Hoe werkt online marketing in Hengelo?

Ik ben er zeker van dat ik jou kan helpen jouw doelgroep in Hengelo te bereiken. De tools die het beste werken hangen af van wat je precies wilt voor jouw bedrijf – of het nu meer bezoekers zijn of meer omzet? Er is een antwoord, en als we samen wat opties doorspreken dan wordt misschien wel alles mogelijk!

Zoekmachine optimalisatie, of SEO in het kort, kan een krachtige manier zijn om jouw website beter in beeld te krijgen bij potentiële klanten. Google plaatst websites hoger op de zoekpagina als ze zijn geoptimaliseerd met zoekwoorden die overeenkomen met bepaalde zoektermen en onderwerpen, zoals “bruine leren schoenen heren”. Dit betekent dat je betere kansen hebt om gevonden te worden door potentiële klanten als ze online gaan zoeken.

Een andere manier om ervoor te zorgen dat je direct online gevonden wordt is door gebruik te maken van zoekmachine adverteren (SEA). Deze dienst bereikt het juiste publiek op het perfecte moment en stelt adverteerders in staat om te betalen per klik op hun advertentie. Meestal biedt dit veel betere resultaten dan degenen die alleen gebruik zouden maken van SEO-methoden, dus het kan de moeite waard zijn om er naar te kijken als jouw bedrijf meer bereik wil voor minder geld!

Ik weet precies wat je nodig hebt om jouw bedrijf en website naar nieuwe hoogten in Google te brengen! Samen zullen we werken aan een sterke basis die jarenlang resultaat zal opleveren!

Tdim timon van basten action2

Gratis online marketing advies

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van het vindbaar maken van jouw website. Ik kom graag met je in contact over hoe we samen kunnen werken en wat de verbetermogelijkheden zijn!

Geen standaard rapport, maar een diepgaande analyse van een ervaren online marketing specialist die zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd.

 • Handmatige premium analyse
 • Uitgevoerd door een echte specialist
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

Ontdek hoe ik jouw online zichtbaarheid kan verbeteren. Neem contact met mij op via dit formulier om meer te weten te komen over mijn SEO diensten die u hoger in de zoekresultaten zullen brengen.

Meer uit je website halen?

Ik onderzoek jouw website GRATIS
en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is het proces van het zichtbaar maken van jouw website in zoekmachines zoals Google door deze te optimaliseren. Door SEO toe te passen, kom je hoger in de organische resultaten.

Geïnteresseerd in een gratis adviesgesprek over jouw website? Neem contact met mij op of maak een afspraak om meer te bespreken over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, waar maandelijks aan gewerkt moet worden voor hogere rankings. De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie hangen af van hoeveel werk ik voor je bedrijf moet doen. Ik kan je ondersteunen en advies geven, maar het is ook mogelijk om alles los te laten en het bij mij neer te leggen. Omdat elke website een eigen aanpak vraagt, kun je het beste een gratis adviesgesprek aanvragen om het over de kosten te hebben.

Deze klanten gingen je voor

Taniel skincare
Homemeubels logo
Alleswater logo
Dekbedenzo logo
123ledstrips logo
Vitaminentotaal logo