Klaar om te groeien?

Online marketing in Enschede

Voor mij is Enschede geen onbekend terrein. Ik ben geboren en getogen in Hengelo en woon al enkele jaren in Enschede. Vanuit Enschede werk ik hard aan de online vindbaarheid van mijn klanten in de regio Oost Nederland – maar ook in de rest van Nederland!

Vindbaar worden in Enschede?

Wil je weten hoe je ervoor staat? Ik scan jouw website GRATIS en laat je weten waar kansen liggen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tijdelijk 20% korting op je eerste maand.

Online marketing specialist in Enschede

Ik begin mijn online marketing campagnes altijd met een strategieplan op maat. Ik duik in de markt, de concurrentie en de cultuur van je bedrijf door kritische vragen te stellen om te bepalen wat het beste voor je is – en stel dan vast hoe we dat kunnen bereiken!

We kunnen campagnes opzetten die speciaal afgestemd zijn op jouw onderneming. Dit betekent dat we een campagne kunnen opzetten met als doel regionale vindbaarheid in Enschede, of we kunnen ervoor kiezen om landelijk aan de slag te gaan.

Regionale vindbaarheid

Ik zet mijn kennis en expertise ook in voor bedrijven in:

Bereik je doelgroep in Enschede

Tijd investeren in zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig een must als je in Google gevonden wilt worden. Voor online zichtbaarheid moet je moeite doen. Als het je doel is om online beter zichtbaar te worden en hoger op de ranglijst van Google te stijgen, dan kan ik je daarbij helpen. Je hebt mij immers ook via de zoekresultaten van Google gevonden, nietwaar?

Wil je gevonden worden door je doelgroep in Enschede, maar heb je niet de tijd of de kennis voor het toepassen van SEO? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik maak graag kennis met jou en je onderneming!

Tdim - internet marketing enschede

Zoekmachine optimalisatie met een ervaren specialist

Online marketing is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Ik heb ruime ervaring in ecommerce, en ook in concurrerende regionale industrieën als restaurants, kapperszaken en bouwbedrijven.

 • Lokaal, regionaal of landelijk
 • Altijd inzicht in resultaten
 • Transparante werkzaamheden
 • Flexibel abonnement
 • Maandelijkse contactmomenten
 • Meer dan 5 jaar ervaring

Hogere posities in de organische zoekresultaten. Door te investeren in zoekmachine optimalisatie kan je website beter vindbaar worden voor zoekmachines. Dit maakt het gemakkelijker voor potentiële klanten uit je omgeving, of uit andere delen van het land als ze naar jouw diensten op zoek zijn!

Direct resultaat middels betaalde advertenties. Wil je op korte termijn resultaten boeken? Dan is SEA iets voor jou. Door te adverteren verschijnen de tekstadvertenties van je bedrijf bovenaan in de zoekresultaten van Google en kunnen ze gezien worden door potentiële klanten die online zoeken! Je betaalt slechts een vast bedrag per klik, dus er zijn geen onverwachte kosten.

De autoriteitswaarde opbouwen van je website. Linkbuilding is cruciaal voor de vindbaarheid in Google en zonder backlinks zal Google je minder hoog in de zoekresultaten plaatsen. Het belang van links van hoge kwaliteit kan niet onderschat worden; slechts een of twee linkverwijzingen kunnen al het verschil maken tussen online succesvol zijn of niet.

Zet bezoekers om in betalende klanten. Conversie-optimalisatie is de sleutel tot succes voor elke onderneming. Dit proces zorgt ervoor dat bezoekers meer geneigd zijn je producten en diensten te kopen – dit proces verhoogt ook het website verkeer!

Klaar voor meer verkeer?

Wil je meer naamsbekendheid in Enschede en omgeving krijgen? Dan ga ik graag met je om de tafel. Laten we alle opties voor jouw bedrijf doornemen en praten over de mogelijkheden. Aarzel niet om contact op te nemen!

Bekijk mijn aanpak
 1. Strategie
 2. Implementatie
 3. Optimalisatie
 4. Rapportage

Hoe werkt online marketing in Enschede?

Ik beschik over veel kennis en middelen om jouw doelgroep in Enschede online te bereiken. Welke tools het meest effectief zijn, hangt af van wat je voor jouw bedrijf wilt. Of het nu gaat om meer bezoekers of meer verkopen, voor elke behoefte is er een bijbehorende tool die succes zal behalen!

Een manier om het aantal bezoekers op een website op lange termijn te verhogen, is door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie (SEO). Deze strategie maakt inhoud (teksten en afbeeldingen) zeer geoptimaliseerd voor het onderwerp of de categorie die je target via Google-zoekopdrachten zoals “bruine leren schoenen heren”. Google plaatst jouw website of webpagina zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten, wat leidt tot een toename van bezoekers.

Een andere manier om ervoor te zorgen dat je direct online gevonden wordt, is door gebruik te maken van zoekmachine adverteren (SEA). Met deze service wordt het juiste publiek op het juiste moment bereikt en kunnen adverteerders per klik op hun advertentie betalen. Dit zorgt doorgaans voor beter en sneller resultaat dan degenen die alleen SEO-methoden zouden gebruiken.

Ik help je graag om alles uit online marketing te halen en samen jouw website en onderneming naar een hoger niveau te tillen!

Tdim timon van basten action2

Gratis online marketing advies

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van het vindbaar maken van je website. Weten hoe je kunt verbeteren en wat de verbetermogelijkheden zijn? Ik kom graag in contact met je!

Geen standaardrapport, maar een echte analyse door een ervaren online marketing specialist die al honderden analyses heeft verricht voor bedrijven in de afgelopen jaren.

 • Handmatige premium analyse
 • Uitgevoerd door een echte specialist
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

Wil je hogere posities in Google en meer website verkeer door de inzet van zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact op via het contactformulier en ontdek hoe ik jouw online zichtbaarheid kan verbeteren.

Meer uit je website halen?

Ik onderzoek jouw website GRATIS
en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het zichtbaar maken van jouw website in zoekmachines zoals Google door de website te optimaliseren. Dankzij het toepassen van SEO zal je website stijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Geïnteresseerd in een gratis adviesgesprek over jouw website? Neem gerust contact op of maak een afspraak om meer te bespreken over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van hoeveel werk ik voor jouw bedrijf moet gaan uitvoeren. Ik kan je ondersteunen en advies geven, maar het is ook mogelijk om alles los te laten en het bij mij neer te leggen. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, waarbij maandelijks werk verzet moet worden om hoger in Google te komen. Omdat elke website een eigen aanpak vraagt, kun je het beste een gratis adviesgesprek aanvragen om het over de kosten te hebben.

Deze klanten gingen je voor

Taniel skincare
Homemeubels logo
Alleswater logo
Dekbedenzo logo
123ledstrips logo
Vitaminentotaal logo