Klaar voor de volgende stap?

Online marketing in Almelo

Ik ben geen onbekende in Almelo. Ik ben geboren en getogen in Twente, en woon sinds een aantal jaar in de omgeving van Enschede. Vanuit mijn thuisbasis in Enschede werk ik aan de online vindbaarheid van klanten in de hele regio Oost Nederland – maar ook in andere delen van Nederland!

Vindbaarheid verbeteren in Almelo?

Wil je weten hoe je ervoor staat? Ik scan jouw website GRATIS en laat je weten waar kansen liggen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tijdelijk 20% korting op je eerste maand.

Online marketing specialist in Almelo

Elke online marketing campagne begint bij mij met een strategieplan op maat. Om te beginnen duik ik in de markt en de concurrentie van jouw bedrijf door kritische vragen te stellen om te bepalen wat het beste voor je is – en vervolgens vast te stellen hoe we dat kunnen bereiken!

Ik kan campagnes opzetten die specifiek zijn afgestemd op jouw zakelijke behoeften. Dit betekent dat we een campagne kunnen opzetten met als doel regionale vindbaarheid in Almelo, of we kiezen voor landelijk – wat het beste is voor jouw klanten!

Regionale vindbaarheid

Ik zet mijn kennis en expertise ook in voor bedrijven in:

Bereik je doelgroep in Almelo

Het is nu belangrijker dan ooit om tijd te investeren in zoekmachine optimalisatie als je wilt dat jouw bedrijf of website online gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Als je op zoek bent om online zichtbaarder te worden en hoger in de Google rankings te komen, dan kan ik je helpen. Je hebt mij tenslotte ook gevonden via de zoekresultaten in Google, toch?

Wil jij gevonden worden door jouw doelgroep in Almelo, maar heb je geen tijd of kennis over hoe SEO werkt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kom graag met je in contact om meer te leren over wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt!

Tdim - internet marketing enschede

Online marketing voor het MKB

Online marketing is perfect voor zowel grote als kleine bedrijven. Ik heb uitgebreide ervaring in ecommerce, maar ook in regionale branches zoals restaurants, kapperszaken of bouwbedrijven!

 • Lokaal, regionaal of landelijk
 • Transparante werkzaamheden
 • Altijd inzicht in het resultaat
 • Meer dan 5 jaar ervaring
 • Maandelijkse contactmomenten
 • Flexibel abonnement

Hogere posities in de organische zoekresultaten. Investeren in zoekmachine optimalisatie is een slimme zet die je kan helpen online meer klanten te bereiken. Het is ook belangrijk om een geoptimaliseerde website te hebben zodat potentiële klanten direct vinden wat ze nodig hebben als ze op jouw website terechtkomen via een zoekmachine als Google.

Direct resultaat middels betaalde advertenties. Ben jij op zoek naar een manier om jouw advertenties te laten opvallen en gezien te worden door potentiële klanten? Dan is zoekmachine adverteren wat je nodig hebt. Met tekstadvertenties plaatst Google je website bovenaan de zoekresultaten wanneer mensen online zoeken! Er zijn geen verborgen kosten – slechts één vast tarief per klik, dus je komt niet voor verrassingen te staan.

De autoriteitswaarde opbouwen van je website. Linkbuilding is cruciaal voor de vindbaarheid in Google en zonder backlinks zul je nooit zo hoog ranken. Het belang van hoge kwaliteit links kan niet worden onderschat; slechts één of twee goede referenties kunnen het verschil maken tussen online succesvol zijn of niet!

Zet bezoekers om in betalende klanten. Conversie optimalisatie maakt de klantreis voor bezoekers gemakkelijker en aantrekkelijker. Hiermee zullen bezoekers eerder geneigd zijn jouw producten of diensten te kopen. Dit is een belangrijk onderdeel van het succes van elk bedrijf, want zonder deze stap loop je potentiële klanten mis!

Online groeien in Almelo

Ben je op zoek naar meer naamsbekendheid in Almelo en omgeving? Wil je weten hoe je nog meer leads en klanten kunt krijgen met de juiste SEO strategieën? Ik ga graag met je om de tafel zitten. Laten we alle opties voor jouw bedrijf doornemen, en praten over wat er mogelijk is – aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Contact opnemen
 1. Strategie
 2. Implementatie
 3. Optimalisatie
 4. Rapportage

Hoe werkt online marketing in Almelo?

Ik heb veel kennis en online marketing tools om jouw doelgroep in Almelo online te bereiken, welke het beste werken hangt af van wat je zakelijk wilt. Of het nu gaat om meer bezoekers of omzet, er zijn verschillende bewezen technieken die succes kunnen behalen!

Zoekmachine optimalisatie is een geweldige manier om je website bij meer mensen onder de aandacht te brengen. SEO betekent dat je alle inhoud optimaliseert voor zoekmachines gericht op een specifiek onderwerp of categorie, dus wanneer iemand zoekt naar “bruine leren schoenen voor mannen” zal Google je bovenaan de resultatenpagina plaatsen – wat hen rechtstreeks naar je site leidt!

De juiste manier om online gevonden te worden is niet altijd de gemakkelijkste, maar gelukkig zijn er hulpmiddelen die daarbij kunnen helpen. Een populaire methode is zoekmachine adverteren (SEA). Deze dienst biedt adverteerders betere, en snellere resultaten dan degenen die alleen gebruik zouden maken van SEO-methoden. Het bereikt het juiste publiek precies op het juiste moment en stelt je in staat om enkel een vast bedrag te betalen per klik op je advertenties.

Je wilt meer mensen bereiken en jouw bedrijf laten opvallen tussen de rest. Ik kan je helpen dat te doen met online marketing, laten we samenwerken!

Tdim timon van basten action2

Gratis online marketing advies

Zoekmachine optimalisatie is een noodzakelijk onderdeel van het vindbaar maken van jouw website. Dit rapport zal je laten zien hoe je jouw bedrijf beter kunt positioneren voor succes in het digitale tijdperk.

Dit is geen standaardrapport, maar een handmatige analyse door een ervaren online marketing specialist die al honderden maatwerk rapporten heeft gemaakt in de afgelopen jaren!

 • Handmatige premium analyse
 • Uitgevoerd door een echte specialist
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je Google rankings en website verkeer? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Meer uit je website halen?

Ik onderzoek jouw website GRATIS
en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimaliseatie (SEO) is een proces van het zichtbaar maken van je website in zoekmachines zoals Google door deze te optimaliseren. Door SEO toe te passen, zul je hoger in de organische resultaten komen en zullen meer mensen je bedrijf vinden!

Geïnteresseerd in een gratis adviesgesprek over jouw website? Neem contact met me op of maak een afspraak om meer te bespreken over zoekmachine optimalisatie.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces, waar maandelijks aan gewerkt moet worden voor hogere rankings in Google. De kosten van het uitbesteden van online marketing hangt af van je doelstellingen en hoeveel werk er nodig is om dit te kunnen bereiken. Ik kan jouw bedrijf ondersteuning en advies geven, maar ook uitvoerende taken overnemen; we zullen samen beslissen wat het beste aansluit op jouw behoeften.

Geïnteresseerd in een gratis consult over jouw website? Neem contact met me op of maak een afspraak om meer te bespreken over zoekmachine optimalisatie.

Deze klanten gingen je voor

Taniel skincare
Homemeubels logo
Alleswater logo
Dekbedenzo logo
123ledstrips logo
Vitaminentotaal logo