Dit is hoe ik het doe

Mijn online marketing aanpak

Als je op zoek bent naar een iemand die in duidelijke, eenvoudige taal communiceert en resultaten levert op basis van jouw behoeften – dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help al sinds 2017 bedrijven groeien.

Adviesgesprek aanvragen Over mij
Tijdelijk 20% korting op je eerste maand.
Green arrow down

Een succesvolle campagne is zo goed als de samenwerking

Een succesvolle marketing campagne komt voort uit de samenwerking tussen jou en een ervaren internet marketeer. Jouw behoeften worden in detail doorgegeven aan iemand die ze kan uitvoeren, terwijl zij feedback geven over wat wel of niet werkt en over ideeën voor toekomstige campagnes.

Ik luister zorgvuldig naar jouw behoeften en naar wat je van de campagne verwacht. Samen bespreken we hoe ik het beste kan helpen dit te realiseren met behulp van verschillende marketingmethoden. Ik begin met vragen te stellen over jou en het bedrijf, zodat ik weet waar mijn inspanningen op gericht moeten zijn om potentiële klanten te bereiken – of dat nu via Google advertenties is of via organische zoekresultaten.

Na de kennismaking ontvang je een uitgebreid strategieplan op maat met daarin de beste route en strategie. Hierin wordt o.a. een zoekwoorden analyse en een concurrentie analyse in verwerkt. Gaandeweg wordt de route verder vooruit gestippeld. Door constant proactief te handelen, blijven we de concurrentie altijd een stap voor!

De voortgang wordt nauwlettend in de gaten gehouden, en ik noteer wat goed gaat en waar ruimte is voor verbetering. Jouw website wordt maandelijks geoptimaliseerd aan de hand van ons opgestelde plan. Dit kan zowel technische als content wijzigingen of toevoegingen bevatten.

Je krijgt maandelijks een rapport over de voortgang van jouw campagne. Dit omvat het advies van kansen die voor het grijpen liggen en hoe deze te benutten. Op die manier zal je website nooit stagneren en je bedrijf dus ook niet!

Wat betekent online marketing voor jou?

De beste online marketing praktijken zorgen ervoor dat jouw website met succes de juiste doelgroep aantrekt. Alle pagina’s worden technisch in orde gemaakt en bevatten de juiste zoekwoorden om de concurrentie voor te blijven. De snelheid van je website wordt verbeterd, het backlinkprofiel wordt aangescherpt en er wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd in de vorm van landingspagina’s – wat betekent dat je alleen maar kunt stijgen in de zoekresultaten van Google!

Adviesgesprek aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Zodra wij het strategieplan besproken hebben ga ik meteen aan de slag met de eerste stappen richting een succesvolle campagne.

Werkt online marketing voor mij?

Iedereen met een website kan meer sales / leads genereren om de omzet van je onderneming te laten groeien.

Kunnen we het resultaat versnellen?

SEO is een strategie voor de lange termijn en zal tijd nodig hebben om organisch te groeien, afhankelijk van de doelstellingen en positionering. Om het resultaat te versnellen kunnen we ervoor kiezen om zoekmachine adverteren (SEA) in te schakelen.

Wat als het voor mij niet werkt?

Ik streef altijd naar het maximale rendement voor mijn klanten. Loopt de campagne even iets minder goed? Dan stel ik je daarvan direct op de hoogte, zodat we samen kunnen sparren naar nieuwe mogelijkheden.

Krijg ik inzicht in de werkzaamheden?

Al mijn werkzaamheden worden transparant gemaakt. Dankzij maandelijkse contactmomenten, een strategieplan en een real-time dashboard met statistieken blijf je altijd op de hoogte en weet je precies wat en wanneer iets opgepakt is.

Moet ik zelf ook aan de slag?

Na onze kennismaking en het bespreken van de campagne doelstellingen ga ik direct aan de slag. Met mijn ervaring in online marketing, technische kennis en schrijfvaardigheid, ga ik elke uitdaging aan waardoor jij je op andere zaken kunt richten.