Autoriteitswaarde opbouwen

Linkbuilding

Linkbuilding is een krachtig, maar vaak genegeerd marketing instrument. Linkbuilding kan een grote boost geven aan jouw organische zoekresultaten en website verkeer – mits het goed gedaan wordt!

Linkbuilding verbeteren?

Ik onderzoek jouw linkprofiel GRATIS
en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tijdelijk 20% korting op je eerste maand.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verwerven van interne of externe links naar verschillende pagina’s op jouw website. Het doel van linkbuilding is om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines en meer verkeer naar jouw site te genereren.

Elke link op een relevante website kan worden gezien als een aanbeveling voor jouw site. De externe website moet ook een goede autoriteit hebben, en het doel van deze tactiek is om de populariteit (of invloed) van jouw domein te verhogen, zodat het hoger scoort in de zoekresultaten van Google.

Nu je in het kort weet wat linkbuilding is, nemen we je op deze pagina mee door alle punten die belangrijk zijn voor een goede linkbuilding strategie. Zoals eerder vermeld is linkbuilding noodzakelijk voor een goede positie in de zoekresultaten. Door het verkrijgen van waardevolle links naar jouw website, zal Google jouw website beter indexeren en eerder tonen bij relevante zoekopdrachten. Het is duidelijk dat dit een positief effect zal hebben op het verkeer naar jouw site.

Met behulp van linkbuilding kunnen we dus samen doelgericht bouwen aan digitale groei. 

Voordelen van linkbuilding

Kwalitatieve links naar jouw website kunnen verschillende voordelen hebben. Deze backlinks zorgen voor extra bezoekers en verhogen de kans dat u hoger scoort in zoekmachines.

 • Verkrijg een kwalitaitief backlinkprofiel
 • Ontvang meer organische bezoekers
 • Hogere rankings in de zoekresultaten
 • Stabilisatie van organishce posities
 • Laat de concurrentie achter je
 • Hoge website relevantie
Contact opnemen

Het belang van linkbuilding

De zoekmachine optimalisatie (SEO) van een website is gebaseerd op drie pijlers: de techniek, de inhoud en linkbuilding. Zelfs als jouw site technisch goed in elkaar zit en interessante content bevat, zal Google je niet hoog ranken zonder een solide backlinkprofiel. Linkbuilding tactieken zijn moeilijk te implementeren maar noodzakelijk voor meer zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Linkbuilding is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook arbeidsintensief. Het is een voortdurende bezigheid waarbij je probeert zo relevant en talrijk mogelijke links te verzamelen. Het aantal backlinks naar een site geeft Google een indicatie van de populariteit en het belang, evenals de betrouwbaarheid.

Als digital marketing expert help ik ondernemers met het opbouwen van een sterk linkprofiel dat bijdraagt aan online groei. Kan ik jou hier ook in ondersteunen?

Linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden

Niet iedereen weet hoe je een krachtig linkprofiel krijgt, heeft toegang tot premium tools en middelen om relevante websites te vinden. Uitbesteden is verstandig wanneer je niet de juiste kennis of netwerk hebt van mensen die links en sites met een hogere domeinwaarde kunnen vinden.

 • Maandelijks opzegbaar
 • Kwalitatieve websites
 • Geen spam
 • Gratis linkprofiel scan
 • Gratis concurrentenanalyse
 • Maandelijkse rapportages

Transparante werkwijze

Wat mij betreft is transparantie de enige manier om echt succes te boeken. Geen verborgen agenda’s, geen kromme structuren maar transparante en duidelijke communicatie zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Linkbuilding is een geweldige manier om je website te laten groeien. Of je nu een online winkel, een blog of zelfs maar een eenvoudige website hebt – linkbuilding kan helpen het verkeer te verhogen en de Google ranking te verbeteren.

Wil je linkbuilding uitbesteden en ben je benieuwd hoe ik te werk ga? Om een idee te geven van mijn werkwijze, kun je het volgende van mij verwachten.

Linkprofiel analyse

Elke linkbuilding strategie begint met een nulmeting. Wat is de huidige situatie en waar willen we naar toe? Een grondige analyse van jouw linkprofiel is noodzakelijk om een idee te krijgen van de mogelijkheden voor linkbuilding op uw website.

Linkpartner netwerk

Een combinatie van natuurlijke links is de sleutel tot succes. Mijn uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we altijd in staat zijn om de juiste aanpak te kiezen, zelfs met complexe linkbuilding strategieën. Er is veel aandacht besteed aan het verkrijgen van veel verschillende soorten links.

Doelgerichte strategie

De juiste aanpak wordt bepaald op basis van de linkprofiel analyse en beschikbare middelen. Er zijn verschillende strategieën voor het bouwen van links, maar niet elke aanpak werkt voor iedereen. We werken daarom nauw samen om een strategie op te stellen die zal helpen om jouw doelen te bereiken.

Linkbuilding tools

Premium tools worden ingezet om het linkprofiel van websites en links te controleren. Dit is essentieel voor het vinden van kwalitatieve en relevante links, die ons naar betere resultaten kunnen leiden. Er wordt grondig onderzoek gedaan met behulp van tools zoals Ahrefs, SEMRush, en Majestic.

Linkbuilding partner nodig?

Interesse in linkbuilding voor jouw website? Neem dan gerust contact met mij op. We kunnen telefonisch, digitaal of op locatie praten – wat voor jou het beste werkt! Ik kijk ernaar uit om elkaar te ontmoeten en te ontdekken hoe we de grenzen van jouw online groei kunnen verleggen.

Adviesgesprek aanvragen
 • Bespaar tijd, geld en zorgen
 • Breed linkbuilding netwerk
 • Meer organische bezoekers
 • Vergroot naamsbekendheid

Maandelijks rapport

Elke maand ontvang je van mij een gedetailleerd rapport. In dit rapport staat de Trust Flow (TF), Domain Authority (DA) en hoeveel organisch verkeer jouw website heeft gekregen afhankelijk van bepaalde activiteiten die zijn gedaan.

Kwalitatieve blogs

Om de autoriteit en posities van jouw website te verhogen is kwalitatieve content van groot belang. Dit geldt zowel voor de content op je eigen website als voor externe platforms, zoals relevante en kwalitatieve blogs die teruglinken naar één of meerdere pagina’s van jouw website.

Intern linkstructuur

Naast het geleidelijk bouwen van exterme links, is het ook belangrijk dat je eigen site een goede interne linkstructuur heeft. De linkstructuur op je eigen website is een belangrijk middel om de hiërarchie voor Google in kaart te brengen.

Hoe werkt linkbuilding?

Linkbuilding is een van de belangrijkste SEO-strategieën. Het gaat allemaal over het genereren van links naar jouw website, die helpt de autoriteit van jouw website in zoekmachines resultaten pagina’s (SERPs) te verhogen. Hoe meer kwaliteit en kwantiteit je genereert, hoe hoger jouw positie in SERPs zal zijn!

Linkbuilding is een belangrijke off-page optimalisatie strategie die kan helpen de zoekmachine ranking van jouw website te verbeteren. Google heeft linkbuilding één van de meest invloedrijke beoordelingscriteria gemaakt, dus het is van vitaal belang om links van externe sites te krijgen om een sterker backlinkprofiel op te bouwen voor een maximale SEO-impact.

Tdim - internet marketing enschede

Linkbuilding uitbesteden?

Ben je geïnteresseerd in het uitbesteden van jouw linkbuilding? Neem contact op en ik laat je weten waar de winstkansen liggen.

Zodra ik een scan van jouw linkprofiel heb gemaakt, kunnen we bepalen welke strategie nodig is en vervolgens een linkbuilding pakket op maat aanbieden.

Linkbuilding tdim

Linkbuilding verbeteren?

Ik onderzoek jouw linkprofiel GRATIS
en laat je weten hoe je ervoor staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een vorm van offpage-optimalisatie waarbij links van externe websites worden gegenereerd om een zo goed mogelijk backlinkprofiel op te bouwen. Google beoordeelt linkbuilding als één van hun rankingcriteria, wat betekent dat het een effect heeft op organische posities in zoekmachines.

Hoe werkt linkbuilding?

Om een hoge positie te bereiken via linkbuilding in Google, is het belangrijk om te begrijpen wat hun algoritmes beïnvloedt. Naast de kwaliteit en relevantie van inkomende links, zijn er nog andere belangrijke factoren die van invloed zijn op hoe een website wordt weergegeven in de zoekresultaten. Zo speelt niet alleen het gebruik van relevante ankertekst een belangrijke rol, maar ook het creëren van een natuurlijke “groei” van het backlinkprofiel.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Wil je je linkbuilding strategie uitbesteden en ben je benieuwd hoe ik te werk ga? Om je een idee te geven van de verschillende strategieën staan hieronder een aantal eenvoudige voorbeelden:

 • Directe linkplaatsing via partners
 • Bloggen op partnersites voor meer exposure
 • Handmatige linkplaatsing benadering
 • Commentaren in blogs en forums
Wanneer zie je resultaat van linkbuilding?

Het bouwen van uw website is net zo belangrijk als het bouwen van links. Zonder een solide basis voor succes, zult u niet in staat zijn om de gewenste linkbuilding resultaten te behalen. Je kunt de eerste resultaten van je linkbuilding strategie doorgaans binnen 2 tot 3 maanden verwachten. Het hebben van een goede website techniek en content is de sleutel om dit te laten gebeuren, dus zorg ervoor dat je van te voren goed voorbereid bent!

Vind je het lastig om de prioriteit te bepalen? Neem gerust contact op en laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Welke linkbuilding tools zijn er?

Er zijn veel linkbuilding tools op de markt, elk met unieke voor- en nadelen. Zo zijn er tools zeer geschikt voor het controleren van backlinks terwijl andere tools juist een eenvoudig te gebruiken linkbuilding scan aanbieden. Ik gebruik een combinatie van verschillende tools om het linkprofiel van de website en de kwaliteit ervan te controleren om zo de beste resultaten te behalen

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Zoekmachines zoals Google baseren de meest relevante resultaten op verschillende factoren, zoals de autoriteit van jouw website. Om deze autoriteit op een natuurlijke manier te verhogen, is linkbuilding essentieel; je kunt het zien als een hulpmiddel om inzicht te krijgen in hoe mensen jouw site in het algemeen zien.

Voor wie is linkbuilding?

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van de groeistrategie van elke website. Of je nu een webshop, een blog, of gewoon een website hebt – linkbuilding zal je Google rankings verhogen en helpt voor meer verkeer naar je website!

Wat kost linkbuilding?

Er zijn verschillende manieren om aan linkbuilding te doen. De ene is gratis, door zelf links aan te vragen; de andere kan betaald worden in ruil voor een vaste prijs per aangevraagde link. De strategie en het budget zijn afhankelijk van jouw doelstellingen.

Deze klanten gingen je voor

Taniel skincare
Homemeubels logo
Alleswater logo
Dekbedenzo logo
123ledstrips logo
Vitaminentotaal logo